Tapio Aunio on ostanut Yudo Nordic Oy / Oinonen Tooling koko osakekannan 31.8.2017 päivätyllä kaupalla Timo Oinoselta ja Birgitta Hendrell-Oinoselta. Lue lisää..

 

Tuki- ja varaosapalvelut

YUDO Groupin osaava henkilöstö kaikilla mantereilla on asiakkaidemme apuna jo suunnittelussa ja silloin, kun tuotannossa tarvitaan apua tai ohjeita. Kaukoidästä tuotujen muottien YUDO-varaosapalvelut ovat myös YUDO Nordic Oy:n vastuulla.

 

YUDO-varaosatoimitukset suoraan Kiinasta

YUDO Nordic aloitti lokakuussa 2013 itsenäiset suorat toimitukset Kiinasta kaikkialle Luoteis-Eurooppaan.

Toimitamme ne YUDO-komponentit, joita saadaan toistaiseksi vain Kiinasta, sieltä suoraan asiakkaillemme.

Kierrätys Portugalin kautta on jätetty pois ajan ja kustannusten säästämiseksi.
Yhteydet ovat pelanneet hienosti ja olemme parantaneet palveluamme siis entisestään.

Kts. Kiinan konttoriverkostomme tästä kartasta.

 

ID-numero

Jokaiselle YUDO-kuumakanavajärjestelmälle (HRS=Hot Runner System) on olemassa oma  ID-numero. Tilatessanne muotteja ulkomailta muistakaa vaatia muotin kylkeen kiinnitettävä ID-kortti.

Kortissa  on aina ID-numero sekä tiedot sähköistyksestä. Varaosa- ja takuuasioissa ID-numero on kullanarvoinen. Sen avulla YUDO Nordic pääsee käsiksi kuviin jopa muutamassa minuutissa. Varaosatoimitukset voidaan siten nopeasti ja luotettavasti spesifioida.  Samaten tekninen tuki on nopeasti annettavissa riippumatta siitä missä maassa muotti on tehty. Muotintekijä ei välttämättä aina laita ID-korttia ja siksi asiakkaan on oltava tarkkana ja osattava vaatia ID-kortti jo muottitilauksen yhteydessä.